Fedezze fel új webshopunkat: egyszerűbb és kényelmesebb munkabiztonság

Megújult a munkabiztonsagfelsofokon.hu!

Február 26-ig 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg egyes termékeink.

Vásárlóink már megszokhatták, hogy az interneten keresztül válogathatnak és rendelhetnek a munkabiztonsagfelsofokon.hu weboldalon. Termékkínálatunkat természetesen folyamatosan frissítjük, bővítjük, de a grafikai felület már hosszabb ideje változatlan volt – eddig!

Örömmel jelentjük be, hogy webshopunk most még jobb és kényelmesebb lett a munkabiztonsági eszközök és felszerelések vásárlására. Hétfőtől ugyanis már a megújult munkabiztonsagfelsofokon.hu-val találkozhatnak megrendelőink, ráadásként pedig egészen február 26-ig bizonyos leadott rendelésekre akár 20%-os kedvezményt adunk! Mostantól tehát még komfortosabban vásárolhatnak – természetesen mobileszközökről is!

Az új funkciók között szerepel a könnyű kategória-böngészés, a gyors keresési lehetőségek és a részletes termékleírások, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen.

A frissített webshop intuitív és felhasználóbarát, lehetővé téve az egyszerű navigációt a kiválasztott termékek között. A termékeink minősége és sokfélesége még magasabb szintre emelkedett. Mostantól kezdve a munkabiztonsági felszereléseket könnyedén és gyorsan beszerezheti anélkül, hogy a minőségről vagy a kényelemről le kellene mondania.

Együttműködve az ügyfelekkel végzett kutatások eredményeivel, webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Várjuk Önt a megújult webshopunkban, ahol a biztonság most egy kattintásnyira van.

Az akció időtartama alatt, 15.000 forint vásárlás felett a házhoz szállítás kedvezményes. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

https://munkabiztonsagfelsofokon.hu/